tP1 tP2 tP3 tP4

Platsannons - PLC-programmerareEn global partner inom pappersindustrin. Core Link, ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ maskinlinjer till industrin, har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.
 
Arbetsbeskrivning
Huvudsaklig uppgift är plc-programmering av maskiner/ maskinlinjer men också utföra felsökning, funktionstest, idrifttagning och utbildning enligt företagets och kunders krav gällande effektivitet, ekonomi, säkerhet, kvalitet och miljö. Som plc-programmerare jobbar du i nära samarbete med övrig produktionspersonal. Arbetsplatsen är dels i tillverkningshallen och dels ute hos kunder som finns över hela världen, så i tjänsten förekommer det resor. Arbetsplatsen har en internationell atmosfär med daglig kontakt med våra övriga kontor i Europa och USA samt kunder över hela världen. Vidare skall man utbilda kundens operatörer samt vara delaktig i framtagningen av dokumentation och operatörsinstruktioner. Du rapporterar till el&automationschefen.
 
Utbildning
Relevant teknisk utbildning
 
Erfarenhet
Du skall ha viss eller god erfarenhet av plc-programmering, meriterande är kunskaper inom Siemens (95%) och Rockwell (5%). Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift samt erfarenhet av funktionstestning och felsökning. 
 
Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett tekniskt intresse samt en god pedagogisk förmåga. Vidare är du en driven problemlösare som besitter hög servicekänsla.
 
Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.
 
Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och ser helst att du skickar in din ansökan
snarast. Ansökan skickas till m.roos@corelink.se. Eventuella frågor besvaras av Martin Roos, tel 0346-56812.
 
Startdatum
Enligt överenskommelse
 
Uppdragslängd
Tillsvidare, heltid


« Back to News

P.O. Box 198 SE-311 22 Falkenberg, Sweden | Phone +46 346 568 00 | info@corelink.se