tP1 tP2 tP3 tP4

Core Link söker en COOCOO TILL CORE LINK

Om vår kund
En global partner inom pappersindustrin. Core Link, ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ maskinlinjer till industrin, har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers- och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 50 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företaget, läs gärna vidare på www.corelink.se.

För Core Links fortsatta expansion söker vi nu en ny tjänst, COO, som är med och driver projektverksamheten framåt! Du erbjuds en roll på ett familjeägt företag som arbetar kundnära och flexibelt, där du få utveckla såväl dig, dina medarbetare och verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
I den nya COO-rollen hos Core Link har du ett övergripande ansvar för den dagliga driften för projektverksamheten inom maskinsystemprojekt; konstruktion, produktion, logistik och installation samt idrifttagning hos kund. Du samordnar projektplaneringen och upprätthåller ett tydligt kommunikationsflöde mellan avdelningarna som är involverade i projekten. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att uppsatta mål nås och strategier genomförs.

Ditt arbete innefattar många kontaktytor såväl internt som externt. Du har det direkta ansvaret för Automation Manager, Engineering Manager och Production Manager samt är den naturliga länken till marknad- och säljavdelningen samt rapporterar till VD. Vidare har du kontakt med partners, leverantörer och kunder.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en ledande befattning med gedigen erfarenhet av projektledning. Vi tror att du som söker har arbetet inom produktionsteknik/automation/bygg, tillverkningsindustri eller en liknande bransch, gärna i en roll som Senior projektledare eller Produktionschef. Ingenjörsutbildning är meriterande. Vidare har du mycket god teknisk förståelse och kunskaper i att hantera flöden samt vana av att arbeta mot höga kvalitets- och kundkrav.

Du har ett tydligt och engagerat ledarskap, där du genom rak och ärlig kommunikation skapar struktur och riktlinjer. Du motiveras av att coacha och motivera andra samtidigt som du är duktig på att ta beslut i olika situationer. Genom din kommunikativa förmåga, lyhördhet och ditt förtroendeingivande sätt skapar du delaktighet internt och ett ökat samarbete med kund. Du arbetar målmedvetet och uthålligt för att ständigt förbättra verksamheten.

Välkommen att bli en del av ett företag som är unikt i sin bransch, där du i allra högsta grad får påverka organisationen och där du får möjlighet att utvecklas i en drivande roll.

Låter tjänsten intressant?
Ansök med CV och personligt brev via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 25 februari 2018 och intervjuer görs löpande. Vid frågor, kontakta gärna Lotta Preijde på 0709-38 44 19 alternativ lotta@effektiv.se.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.« Back to News

P.O. Box 198 SE-311 22 Falkenberg, Sweden | Phone +46 346 568 00 | info@corelink.se