tP1 tP2 tP3 tP4

Innesäljare / teknisk reservdelssupport sökesInnesäljare/teknisk reservdelssupport

Via Palm & Partners söker nu Core Links huvudkontor i Falkenberg en teknisk reservdelssupport med ansvar för Core Links hela reservdelshantering. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett växande företag med frihet att självständigt driva ditt arbete med stöd av övrig organisation. Har du tidigare jobbat hands-on i en teknisk tjänst, men skulle vilja få en mer administrativ roll där du får nyttja dina kommunikativa kvaliteter - är det här tjänsten för dig!
För mer information om företaget gå in på
www.corelink.se

 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter handlar om att bedriva reservdelssupport till Core Links kunder, ta fram offertunderlag till säljare och servicetekniker samt bistå marknadsavdelningen med att utveckla reservdelsprislistor och övrigt underlag. Tjänsten innebär till stor del administration och kundkontakter via mail, men du kommer även assistera vid inventeringar och till viss del även vara behjälplig vid hantering av reservdelar på lagret.
Resor kan förkomma i tjänsten för att bistå kunder med teknisk support. Det är därför värdefullt att du vill utvecklas i din roll och håller dig uppdaterad på Core Links produkter och tekniska lösningar.

Som innesäljare på eftermarknadsavdelningen jobbar du i nära samarbete med Corel Links konstruktörer och ansvarig chef för att effektivt och ekonomiskt driva försäljningsprocessen av reservdelar mot företagets kunder.

 

Utbildning

Teknisk utbildning är meriterande, dock inget krav.

Erfarenhet

Störst vikt lägger vi vid praktisk erfarenhet av tekniskt arbete. Har du tidigare jobbat som montör, servicetekniker eller på annat sätt hands-on med maskiner eller mekaniska delar är det av stort värde för tjänsten.
Du bör ha god förståelse för ritningsläsning och kunna koppla fysiska reservdelar till ett underlag.
Erfarenheter av att arbeta i affärssystem är meriterande, dock inget krav.

 

Personliga kvalifikationer

För att lyckas i din roll måste du behärska engelska och svenska i både tal och skrift. Vara tydlig och kundfokuserad i din kommunikation. Stresstålig, strukturerad och flexibel är viktiga egenskaper samt att du tycker det är kul med administration och kundservice. Du bör ha en bred teknisk förståelse för att förstå kundens önskemål och ställa rätt frågor.

 

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse och avtal.

 

Ansökan

Vi kommer kalla löpande till intervju och ser gärna att du skickar in din ansökan
snarast. Core Link har i denna tillsättning valt att samarbeta med Palm & Partners och eventuella frågor besvaras därför av ansvarig rekryterare Johan Angerfors, tel. 0708-658851 eller på johan.angerfors@palmpartners.se. Ansökan skickas via länken.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd

Tillsvidare, heltid, (med 6 månaders provanställning)

 

Kontaktperson(er)

Johan Angerfors

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Falkenberg

Publiceringsdatum

2018-05-09

 

 « Back to News

P.O. Box 198 SE-311 22 Falkenberg, Sweden | Phone +46 346 568 00 | info@corelink.se