Konstruktörer till Core Link i Falkenberg

 

Är du maskiningenjör med erfarenhet av konstruktion, på jakt efter en betydande roll i en organisation med korta beslutsvägar? Ser du din framtid i att ta fram nya konstruktioner och förbättringar eller rent av projektleda framtagningen av automatiserade maskinsystem ifrån ritning till färdig leverans? Nu satsar Core Link framåt och rekryterar både seniora och juniora konstruktörer till sitt team i Falkenberg! Ansök redan idag!

Om tjänsterna

Som konstruktör hos oss på Core Link blir du en viktig del i arbetet med att driva utvecklingen på vår konstruktionsavdelning. I den här rekryteringen söker vi både dig som trivs med att ta fram nya konstruktioner, samt dig som söker en roll som konstruktionsansvarig i olika projekt där du leder arbetet med framtagningen av nya maskinsystem. Vi är en organisation som erbjuder möjligheter till utmanande uppgifter och ett utrymme att få påverka sin roll för att skapa variation eller specialisera sig ytterligare.

På Core Link jobbar vi projektbaserat och i din roll arbetar du nära andra konstruktörer på avdelningen, samt med andra funktioner inom Core Link, såsom el och PLC. I din roll har du nära kontakt med underleverantörer, varav vissa är utländska, och följer upp arbetet med framtagning av produkter samt montering. Vi på Core Link arbetar på att ständig förbättra och utveckla vårt produkterbjudande och med din kompetens ser vi dig som en viktig resurs i våra utvecklingsprojekt.

På Core Link får du som konstruktör förmånen att följa ditt arbete från start till leverans, hela vägen från att ta fram konstruktionsunderlag i Autodesk Inventor, till att säkerställa funktioner i testhallen och supporta vid installation ute hos kund. Du arbetar hela tiden tillsammans med andra nyckelfunktioner i företaget med det övergripande målet att ta fram användarvänliga, kostnadseffektiva och säkra maskinlösningar åt våra kunder.

Tjänsten är placerad i Falkenberg. Du rapporterar direkt till vår konstruktionschef.

Om Dig

Som person ser vi att du är driven och leveransfokuserad. Du har en i grunden prestigelös, flexibel och lyhörd approach till ditt arbete, men har även förmågan att fatta beslut och kommunicera dem på ett tydligt sätt.

Vi ser gärna att du har ett brett teknikintresse och erfarenhet av motsvarade konstruktörs- och designroller, med fördel inom rörlig konstruktion. Vi söker vi dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom t.ex maskinteknik eller har erfarenhet och kompetens inom området som vi bedömer som motsvarande. Men för att hitta rätt person med förutsättningar för att lyckas och trivas kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då tjänsterna innebär utländska kontaktytor, är det ser vi med fördel att du talar och skriver god engelska.

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland. Vi är en del av Mustad United Group, ett familjeägt industriföretag grundat i Sverige redan 1913.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. 

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

Kontakt och ansökan

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan skickas till j.noren@corelink.se som också besvarar eventuella frågor på 0346-56812. 

 

Head Office

Skreavägen 11
311 44 Falkenberg
Monday - Friday
08:00 - 12:15,12:45 - 16:30
Tel: +46 (0)346 568 00

 

A part of

Core Link is a member ofMustad United CO AB 2C 1969461 11

To find out more, please visit
www.mustad.com