Konstruktörer till Core Link i Falkenberg

Är du maskiningenjör med mångårig erfarenhet av konstruktion, på jakt efter en betydande roll i en organisation med korta beslutsvägar? Ser du din framtid i att ta fram nya konstruktioner och förbättringar eller rent av projektleda framtagningen av automatiserade maskinsystem ifrån ritning till färdig leverans? Då kanske Du är en av Core Links nya konstruktörer?! Ansök redan idag, eller kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot Din ansökan!

Om tjänsterna

Som konstruktör hos oss på Core Link blir du en viktig del i arbetet med att driva utvecklingen på vår konstruktionsavdelning. I den här rekryteringen söker vi både dig som trivs med att ta fram förlag till nya konstruktioner, göra beräkningar och jobba med förbättringar, samt dig som söker en roll som konstruktionsansvarig i olika projekt där du leder och fördelar allokerade resurser i framtagningen av nya maskinsystem. Vi är en organisation som erbjuder möjligheter till utmanande uppgifter och ett utrymme att få påverka sin roll för att skapa variation eller specialisera sig ytterligare.

På Core Link jobbar vi projektbaserat och i din roll arbetar du nära andra konstruktörer på avdelningen, samt med andra funktioner inom Core Link, såsom el och PLC. I din roll har du nära kontakt med underleverantörer, varav vissa är utländska, och följer upp arbetet med framtagning av produkter samt montering. Vi på Core Link arbetar på att ständig förbättra och utveckla vårt produkterbjudande och med din kompetens ser vi dig som en viktig resurs i våra utvecklingsprojekt.   

På Core Link får du som konstruktör förmånen att följa ditt arbete från start till leverans, hela vägen från att ta fram konstruktionsunderlag i Autodesk Inventor, till att montageleda delar av arbetet med driftsättning ute hos våra kunder. Du arbetar du hela tiden tillsammans med andra nyckelfunktioner i företaget med det övergripande målet att tillsammans ta fram användarvänliga, kostnadseffektiva och säkra maskinlösningar åt våra kunder.

Tjänsten är placerad i Falkenberg. Du rapporterar direkt till vår konstruktionschef.

Om Dig

För den här tjänsten söker vi dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom te.x maskinteknik eller har erfarenhet och kompetens inom området som vi bedömer som motsvarande. Du ska ha ett brett teknikintresse och gärna mångårig erfarenhet av motsvarade konstruktörs- och designroller, som har gett dig en mycket god kunskap inom konstruktion. Då tjänsten innebär utländska kontaktytor, är det ett krav att du talar och skriver god engelska.

Med din senioritet och erfarenhet tar du med dig trygghet i din konstruktionskompetens, en god teoretisk förståelse för ditt arbete, och en vilja och en förmåga att föra vidare och dela med dig av dina kunskaper till mer juniora kollegor.

Som person ser vi att du är driven och leveransfokuserad. Du har en i grunden prestigelös, flexibel och lyhörd approach till ditt arbete, men har även förmågan att fatta beslut och kommunicera dem på ett tydligt sätt.

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland. Vi är en del av Mustad United Group, ett familjeägt industriföretag grundat i Sverige redan 1913.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företaget gå in på www.corelink.se.

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Core Link med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Angerfors på tele 035 – 161 442, alternativt johan.angerfors@se.experis.com.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast xx. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Head Office

Skreavägen 11, Box 198
311 22 Falkenberg
Monday - Friday
08:00 - 12:15,12:45 - 16:30
Tel: +46 (0)346 568 00

 

A part of

Core Link is a member ofMustad United CO AB 2C 1969461 11

To find out more, please visit
www.mustad.com