Platsannons – Montageledare/Drifttagare


Core Link AB  En global partner inom kundanpassade system

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

Sugen på nästa steg i karriären? Som Montageledare/Drifttagare har du chansen till en utvecklande och varierande roll på det internationella förtaget Core Link

 

Vi erbjuder

Som anställd på Core Link kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till att utveckla företaget framåt och genom kvalitativt arbete öka kvaliteten och säkerheten hos våra produkter och tjänster, så att vi uppfyller våra höga krav och kunders önskemål.

Att vara anställd på Core Link innebär därför ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar jobbar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och med ett ständigt nytänkande.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett varierande planerings och montagearbete både i vår egen montageverkstad och ute hos kund. Arbetet innebär ansvar för montage/arbetsledning av mekaniskt, elektriskt, pneumatiskt och till viss del hydraulisk utrustning utefter ritningsunderlag. Planera och arbetsleda vår egen och inhyrd personal vid montage och uppstart samt utbilda kunden i vårt maskinsystem.

Aktivt förbereda dig inför uppdrag hos kund, beträffande leverans av maskinsystem resurser och hjälpmedel på plats.

Du arbetar med Falkenberg som bas och reser på både nationella och internationella kunduppdrag, vilket ibland innebär att du behöver vara hos kund flera veckor i sträck.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Montageledare/Drifttagare hos oss bör du ha en bred teknisk kompetens och erfarenhet inom montage. Du skall kunna arbeta både självständigt och med andra. Du besitter en hög drivkraft och kan leda och delegera arbete. Du skall vara noggrann, strukturerad, beslutsfattande och stresstålig. Inneha goda engelska kunskaper i tal och skrift samt inneha Bkörkort.

Vi sätter stort värde i social kompetens då man i fält har nära kontakt med våra kunder.

 

Lön och anställningsvillkor

Enligt överenskommelse och gällande kollektivavtal.

 

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan skickas till m.johansson@corelink.se.

Eventuella frågor besvaras av produktionschef Mathias Johansson, tel 0346-56833.

För fackliga frågor, Unionen: Karin Gustafsson, k.gustafsson@corelink.se, 0346-56809.


Startdatum

Enligt överenskommelse.


Varaktighet och arbetstid

Tillsvidare 100% 

Head Office

Skreavägen 11, Box 198
311 22 Falkenberg
Monday - Friday
08:00 - 12:15,12:45 - 16:30
Tel: +46 (0)346 568 00

 

A part of

Core Link is a member ofMustad United CO AB 2C 1969461 11

To find out more, please visit
www.mustad.com