https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/924ed9e8-3dcc-4801-9ba6-fa5b8be51ff3/operativ-inkopare-till-core-link-i-falkenberg/?search=core-link

Operativ Inköpare till Core Link i Falkenberg

Vill du arbeta med operativt inköp? Har du administrativ erfarenhet och vana av att arbeta i affärssystem? Är du en tekniskt intresserad person med ett stort driv, som vill arbeta i ett internationellt företag? Då kanske du är Core Links nya Operativa Inköpare! Ansök redan idag, eller kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot Din ansökan!

Placering: 
Falkenberg
Bransch: 
Inköp, Transport, Logistik
Om tjänsten

Som operativ inköpare hos oss på Core Link blir du en del av vår Supply Chain-avdelning. Du får ett administrativt tillika varierat arbete, och en del i att se till att avdelningens arbete bedrivs effektivt, ekonomiskt och säkert.

Du arbetar med inköp av bl.a. komponenter, lagerartiklar och reservdelar, samt med leveransbevakning av dessa. Arbetet innebär även att du registrerar ordererkännande i vårt affärssystem och säkerställer att komponenter finns hemma i tid för montage i vår verkstad.

I rollen som operativ inköpare arbetar du både med konstruktions- och produktionsavdelningen. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Falkenberg och du rapporterar direkt till vår Supply Chain-chef. Ett fåtal resor per år kan förekomma.

Om dig

För den här tjänsten vill vi att du har tidigare erfarenhet av något affärssystem. Har du kunskap och erfarenhet i Pyramid, ser vi det som ett stort plus. Om du har någon typ av teknisk bakgrund eller utbildning - eller ett tekniskt intresse - är detta starkt meriterande. För tjänsten som operativ inköpare är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du alert och flexibel, med en stor personlig drivkraft. Därtill vill vi att du är såväl noggrann som strukturerad. Du tar ansvar, och kan arbeta både självständigt och med andra. Då den här rollen innebär kontaktytor gentemot både andra avdelningar internt och med leverantörer, är det viktigt att du har en god social kompetens och en väl utvecklad och hög servicekänsla.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid personlig lämplighet.

Om Core Link

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

Att vara anställd på Core Link innebär ett varierat, internationellt och utvecklande arbete. En spännande arbetsplats, där företagets samtliga avdelningar arbetar tillsammans på ett jämlikt sätt för att bidra till framdrift och ett ständigt nytänkande.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Core Link med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Angerfors på tele 035 - 161 442, alternativt johan.angerfors@se.experis.com.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 6 juni. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

 

Head Office

Skreavägen 11, Box 198
311 22 Falkenberg
Monday - Friday
08:00 - 12:15,12:45 - 16:30
Tel: +46 (0)346 568 00

 

A part of

Core Link is a member ofMustad United CO AB 2C 1969461 11

To find out more, please visit
www.mustad.com